16 december 2006

Een jarige in Tasmanie

Lieve vriendjes en familie,
het internetcafe sluit hier binnen 5 minuutjes, dus het wordt een mini-berichtje. We zullen na de trekking antwoorden op al jullie commentjes.
Vandaag eerste dagje in Tasmanie, echt een wauw-effect!
Ah ja, Ciskewiet, voor we het vergeten, we zijn ondanks het slechte weer gisteren toch nog op de Skytower in Sydney geraakt, wel veel wolken, maar toch nog de moeite, thanks mate for the tip!
Gisteren weer het vliegtuig op, gelukkig maar voor een dik uur, en dan ingechecked in onze tweede backpacker. Nog twee keer een goed bed en dan wordt het voor een hele tijd ons tentje.
Deze morgen hebben we de Cataract Gorge afgewandeld, niets met de oogziekte te maken, enkel schitterende natuur, een stukje paradijs op aarde. Jammergenoeg volgen de foto's pas na de trekking. Maar jullie hebben genoeg andere dingen aan jullie hoofd met de kerstshopping, niet? Daarnet bij het inkopen (droge voeding voor 6 dagen, mjammie....) klonken de kerstliedjes toch maar raar in onze oren bij zo een 28 graden...
Meer nieuws krijgen jullie volgend weekend.
Dikke kussen
Fie
PS Mijn ventje is vandaag een jaartje ouder geworden, bedankt voor alle berichtjes. Ik zal hem de 31 kussen strakjes geven!! We gaan nog lekker uiteten vanavond en we hebben het deze morgen ook al een beetje gevierd ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

16 december...
31 jaar geleden...
Haarscherpe herinneringen...
Proficiat met je verjaardag Jan.

Unknown zei

Dag Jan en Fie,
Kheb hier op nen eenzamen koude zondagmorgen ne keer al jullie posts gelezen, amai, ziet er we leuk uit hoor!

Jeaneman! Proficiat hé!

Nu nog eens jullie foto's bekijken.

Het wekt idd af en toe een beetje gezonde reisjaloezie op, maar wacht maar af mannekes. Ik ga in april ook op reis en in de grote vakantie ook!

Allé salukes hé, hou jullie goed en stel het wel en geniet van dat paradijs!!!

jullie webmasterke
david