15 december 2006

Sydney, the sequel

Vandaag, vrijdag, regent het in Sydney :-( . We zijn dus solidair met jullie he. Tijd dus om voor het scherm te kruipen, een dagje vroeger dan gepland.
Gisteren dag 2 in deze levendige stad. De ochtend hebben we het rustig aan gedaan. Ik was al om vier uur klaar wakker en Fie had nog wat lichamelijke kwaaltjes te verwerken (ttz: stijve rug van de vlieger). De zon scheen vollop en dus was ons voornemen om naar het werelberoemde Bondi-beach te gaan (een hip, in de jaren 50 onstaan strand van 1500m lang en de thuishaven van de surfers hier in Sydney) goed gepland. Dachten we! Na de middag zijn er wolken komen opzetten en was er van strandplezier niet veel meer te merken. Ons Fie heeft er haar befaamde Sofie-wrap gedemonstreerd!
's Avonds zijn we te voet naar de Opera House gegaan omdat het zo mooi verlicht zou zijn. Tot onze spijt waren de Botanic Gardens echter al afgesloten en na een zicht van in de verte (echt mooi!) zijn we daarna terug gewandeld. Allebei stikkapot...
Vannacht hebben we geslapen als een roos. Ik ben al door mijn jetlag door, Fieke is nog een beetje teut :-) Strakjes vertrekken we naar de luchthaven om naar Launceston in Tasmanie te vliegen.
Diene toren bezoeken zit er dus niet meer in Ciskewiet, we hebben erover getwijfeld. Op het einde van onze toer door Oz komt het er mss van als we Sydney opnieuw aandoen.
Tot een van de volgende dagen, op naar de Overland Track (hopelijk zijn er geen bosbranden daar, we informeren ons eerst heel goed hoor!!)
groetjes,
Jan
ps: moest het ons morgen niet lukken om een berichtje achter te laten, dan duurt het tot 23 december vooraleer we weer internet kunnen hebben, dus no worries

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Sofie en Jan,
Eerst en vooral, een dikke proficiat voor Jan ! Jarig zijn in Sidney, 't is weer eens iets anders. Hebben ze daar ook pannekoeken met chocomelk en kaarsjes ? Anders houden we ze te goed voor juni. Hier geen spanders (wat had je gedacht), het regent even niet, en iedereen bereidt zich voor op een weekendje kerst-stressen (shoppen, gluhwein proeven tot je alle lichtjes dubbel ziet, ...)
Houd jullie goed en tot het volgende verslag !
Eileen

Anoniem zei

Dag Fieke en Jan

Fijn te lezen dat alles goed met jullie gaat.
Awel Sofie, we weten hier niets van je befaamde Sofie-wrap ! Een demo wordt verwacht als je terug bent :-)
of een live demo op de blog ?
Goed nieuws van op FBW: Nadientje kan blijven voor nog een jaartje.

Kusjes

Hilde G.

Anoniem zei

Hey trippers,
Hier begint het stilletjes aan kouder te worden. De "Kerstsfeer" begint erin te zitten.
Fie, hoe komt het dat "wij" niets weten over je beroemde sofie wrap???
Hé, ondertussen naar je foto's gekeken. Is het maar da??
Voor de rest hier toestand normaal. Casier heeft zich deze morgen weer schromelijk overslapen, nà een nachtje "kuisen" thuis. Een beetje doorwerken op de middag drong zich dus op.
De rest van het goede nieuws heeft Hilde al verteld zie ik.
heel veel liefs en geniet geniet geniet
Nadine

Anoniem zei

Jan een fijne verjaardag gewenst. Ik zal hier wel een feestje bouwen voor twee. Zullen het in juni samen nog eens overdoen.
Fayga