03 maart 2007

Bangkok

Sawadee!

Ondertussen hebben we de witte stranden en de palmbomen ingeruild voor het drukke en chaotische Bangkok. Ik wist wat me te wachten stond en gelukkig was het voor Jan diep in de nacht toen we hier onze eerste uurtjes doorbrachten. Wel even wennen hoor van 100% rust naar 200% chaos.

Na een bijzonder korte nacht hadden we een afspraakje gepland met mijn mams en Piet voor een heerlijk ontbijt. Tja, das wel uniek, even samen gaan ontbijten in Bangkok....en wat staken die twee bleekscheten af tegen ons ;-))). Het was gezellig bijtetteren na zo een kleine drie maanden (en ja hoor, ze hadden Belgische chocolade mee, 't zijn toch schatten!). Na het ontbijt stond ons een dagje administratie te wachten: een poging om een visum van 60 dagen voor Indonesie te krijgen (we doen een 2e poging in Hanoi), een jacht naar goedkope tickets binnen Azie (daar zijn we wel in geslaagd) en last but not least een bezoekje aan de kleermaker voor een kostuum voor Jan en ook een voor mij (dat kost hier niks in vergelijking met Europa). We werden van top tot teen gemeten en hebben ondertussen ook al een eerste pasbeurt achter de rug. Ewel, het ziet er schitterend uit. We hebben goed gelachen, want onze maten zijn ze niet echt gewoon....big boobies, dat vonden ze plezant ze! Dus als er in Belgie feestjes zijn, we hebben nu iets in ons kast hangen he, laat de uitnodigingen maar komen ;-)

's Avonds zijn we lekker gaan eten met mams en Piet en ook met het koppel dat met hun meereist. Voor het slapen even nog genoten van een echte Thaise massage van de nek en schouders.....das genieten, ook al duwen die echt door met hun vingers. De volgende dag hebben we samen de floating markets en de tempel Wat Arun (Temple of Dawn, een pagoda gedecoreerd met Chinees porcelein) bezocht. Prachtig allemaal. Ook 's avonds werden we weer in de watten gelegd door onze "oudjes", we zijn heel heel lekker gaan eten. Het was een leuk weerzien, het is voorbij gevlogen.

Vandaag vertrekken zij richting noorden, terwijl wij nog een laatste dagje in Bangkok blijven. We hebben het 'Grand Palace ' bezocht en gaan nu weer voor een laatste keer naar de kleermaker, we zijn benieuwd! Het hoofdstuk Azie begint voor ons echt morgen, dan wordt het: Gooooood morning Vietnam!

Liefs

Fie

Ps foto's, das voor de volgende keer, want hier is de pc gecrashed en het lukt dus niet.....

Geen opmerkingen: